Wednesday, October 19, 2011

google+


sejak beberapa bulan yang lepas, dara baru dapat laman sosial yang baru daripada google yang telah diberi nama g0ogle+..lebih kurang macam facebook jugak lar..tp google+ lebih privacy rasanya ..friends dekat g00gle+ nie pun xberapa ramai lagi c0z xsemua pengguna yang tau tentang kehadiran g0ogle+ ni..jom kite intai ape yang ade dalam go0gle+ ni ..let's g0. . . .





s0, ini lar rupa homepage g0ogle+ ni..lebih kurang macm fb kn2..







ini pulak part untuk game yang ada dalam go0gle+..
banyak giler game yang ada dalam g0ogle+..
bagi yang dah bosan maen fb tu, m0h ler kite maen game kat sini..







moh ler kite memperbanyakkan laman sosial kite..tapi yang pasti g0ogle+ ni nak lawan Mark Zuckerberg..
setakat ini, fb lagi ramai pengguna nye..myb g0ogle+ ni masih baru or not friendly user..haha.





^.^ xsalah kalau kita mencuba sesuatu yang baru (:

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget