Friday, November 22, 2013

today was my birthday

i'm already 21 year old
OMG!! aku sudah tua


HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY TO NADYA
HAPPY BIRTHDAY TO ME



Syukur Alhamdullillah, satu lagi angka umur aku bertambah.. Alhamdulillah aku masih lagi diberi peluang untuk beribadat dan hidup di bumi Nya.. 


Hari ini genap umur aku 21 tahun, aku terlalu mengharapkan sesuatu yang terlalu tinggi sehingga aku sendiri yang kecewa dan menangis sendiri.. di hari lahir aku, dia busy dengan urusan dan kerja-kerja dia.. ya aku faham tapi siapa aku, kuatkah aku, sabarkah aku? aku terlalu lemah, hati aku terlalu lembut.. hanya Allah swt sahaja yang tahu dan faham isi hati aku ketika itu.. aku belajar untuk menjadi keras, kuatkan semangat dan kurangkan emosi.. In Shaa Allah pasti suatu hari nanti aku boleh kurangkan rasa sensitif aku ni..




TERIMA KASIH tak terhingga kepada yang wish my birthday today samada malalui call, mesej, whatsApp, Instagram, Twitter, fb, wechat and depan-depan.. thanks u all :)




pagi-pagi lagi ayah call, wish birthday, kak di sayang ayah.. ayah cakap, ayah nak send mesej tp tersampai kat mom pulak.. tu yang ayah call dan ayah kata lagi 'hari ni hari lahir, tak boleh bangun  lambat' aku ketawa, mungkin ayah tahu aku sedih.. aku pandai menceriakan mood dan hari aku.. tthanks dad..

petang mak call, mak dan adik-adik nyanyi ucap birthday, terharu dan nak nangis aku tapi terpaksa aku tahan.. Ya Allah rindunya aku pada mereka.. aku nak sembang panjang lagi tapi apakan daya, sedihhh :(

sekarang tersangat lah homesick.. rindu mak, ayah dan siblings -.-



i wish and i hope, In Shaa Allah Aminn :)
*please be matured 
*i got DEAN list in this sem
*menjadi insan yang lebih baik daripada tahun lepas
*kurangkan makan, banyakkan belajar 


#Semoga Allah swt panjangkan lagi usia ku, Aaminnn 

There was an error in this gadget