Friday, March 23, 2012

tamat tahun 2 di uthm

maka dengan ini
tamat lah sem 4
huhu
sem depan jadi trully senior..HAHA.
dah tahun 3
tapi sebelum masuk tahun 3, pergi LI dulu for 2 month dekat
 TNB terengganu ngeee :D 
xleh jumpa dah scandle kat sini

0key....
sekarang dah packing baju, dah basuh motor, dah mandi (wangi)
tempat LI pun dah settle...lega rasanya.
1 satu masalah besar pun dah selesai semalam
Alhamdullillah..syukur kepada Mu Ya Allah swt
sekarang juz tunggu result keluar..
harap pointer sem ni dapat naik dengan mendadak
...aminnn
nak tunjuk kat mak n ayah
sem lepas teruk jatuh gedebuk..gedebuk..
..s0b..sob...

hope sem ni boleh cover balik result yang teruk sem lepas





#xsabar nak balik kampung :D

Wednesday, March 7, 2012

manager najwa latiff.?

ya Allah, aku terkejut tak terkata, sampai hari ini masih bermain2 lagi kat kepala aku 
betul ke..betul ke...betul ke...hah betul ke....

xpe, aku anggap je tu fake
orang yang sahaja nak main-main dan nak kene kan aku
okeyy, sebenarnya camni
tengah syok aku layan video NAJWA LATIF kat you tube
tiba-tiba aku dapat call dari satu number yang aku tak kenal
then camni
.
.
.
.
.
.
.
.
.

jam 11:20 pm
6hb mac 2012

nadya: hello
pemanggil: hell0, ni nadya wahab ke.?
nadya: yaa, kenapa yer.?
pemanggil: awak adalah salah satu followers NAJWA LATIF kat twitter.com dan awak orang pertama saya    pilih.
.......belum sempat dye habis cakap, aku menyampuk

nadya: ye..ye..ye (excited) kenapa erk.? 
.......okeyy, nk di pendek kan cite. . . 
pemanggil: saya tengok muka awak ada iras2 muka NAJWA LATIF, saya nak awak jadi pegganti dye nanti. boleh x.?  

nadya: hah!!!!#*^%@$# (aku dah terhabis excited+pening) kenapa.?
pemanggil: saya eric manager NAJWA LATIF. awak tau kan NAJWA tu sekolah kan..so nanti ada konsert dye kat overseas.boleh x awAk ganti kan dye

nadya: wow..(teruja ^_^) kat mana.?
pemanggil: indonesia. awak boleh nyanyi lagu-lagu dye x.?

nadya: hahahahaha..malu lar.boleh lar cikit-cikit 
pemanggil: kenapa awak gelak.? awak ingat saya main-main ke.? awak tau x, payment dye RM10,000 dan semua ditanggung masa tu.
nadya:  yeke.? $$$$$$$$ tapi saya xpandai main gitar..hehe. . lau nyanyi cikit2 boleh lar
pemanggil: bab gitar xpe, tu boleh adjust..awak just pegang je ke...
nadya: owh, (dah kelu.xleh nak kata pape)
pemanggil: so camne.? kita ada agreement. sekarang saya nak dengar awak nyanyi 
nadya: lagu apa masa buat konsert tu nanti.?
pemanggil: lagu first cinta muka buku. saya nak awak nyanyi cikit
nadya: alaa malu lar...camne erk.? saya practice dulu.boleh.?
pemanggil: nak malu apa, kite berdua je..saya dah biasa lar..dah ramai sangat dah.try lar. kalu awak xnak, saya cari yang lain. ramai lagi tu.tapi awak jugak orng pertama saya call..
nadya: xnak lar, malu... (dalam hati teruja giler..nk melompat2)
tuttttt...tuuutttt... (talian terputus) T_T






dan begitu lar lau dipendekkan cerite
aku xpasti aku telah di PRANK ke..? 
korang ingat ni rancangan bang bang b0om ke
atau betul.... kompius
dan sampai sekarang masih bermain di kotak fikiran aku...

mungkin orang tau aku minat si najwa latif ni,
 orang pun nak hangit kan aku kot
s0b..s0b..s0b..s0b...

xkesian kat aku ke...tapi yang bab muka tu, 
bukan dye orang pertama pun cakap camtu, dah ramai sangat
kat rumah, kat kelas, dan friends kat facebook jugak tau..
aku pun xtau kat mana sama HAHA. 
dan aku masih igt lagi orang yang pertama yang cakap muka aku ada iras-iras
masa tu najwa masih lagi dalam gadis youtube...bangga tu ada r beb. (poy0 jerrr)




#xpe lar, lau ada rezeki..aku nak..

Tuesday, March 6, 2012

ring tone hp ~

so sweet lar lagu nii <3
bukan pasal aku minat penyanyi dia ---YUNA
yelar, penyanyi dah sampai antarabangsa kot
berbakat lar sebenarnya yuna ni walaupun bertudung kan
tetapi bila hayati lirik-lirik dia, 
penuh makna tersirat dan juga tersurat
ada makna-makna penting yang di sampaikan
i'm love it that's song
yeahhh...
and btw dah jadi ring tone hp
huhuhu

j0m layann sama-sama
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
video
like...like...like


#for special person :D

6 pack

haa 6 pack..?
korang tau tak apa itu 'six pack' 
haha..
maybe ada yang belum tau
six pack ni ada kat badan lelaki aje..hehe
ntah2 ada jugak guys yang kat luar sana tak tau apa itu 
'six pack' kan...
alaa yang dekat perut yang berketul-ketul tu
penah tengok x.? hehe
search google image n tengok yaww
emm okey, cukup merepek
straight to da point k
.

.

.

.

.

.

.
actually 6 pack tu ada faedah buat kaum adam,
bukan sahaja bagi nampak macho, gagah perkasa (cehh wahh)
hahaha
dan tahukah kamu yang 'six pack' 
haa ni lar korang 'six pack'
adalah salah satu petanda sihat nya seseorang lelaki 
ini kerana, 
ia mewakili setiap usus di badan manusia
dan bagi mereka yang tidak mempunyai 'six pack' 
jangka hayat nya lebih penddek berbanding mereka yang memiliki 
'six pack' 



#actually pasal ini telah pun dikaji.

Monday, March 5, 2012

wink..wink....study week !

xbalik kampung, coz study week...hati nak balik tak terkira..
rindu masakan mak sangat2
aargghhh
s0, target bangun awal-awal, walaupun tak awal mana then breakfast n 
go for study..study..study n study okey !!!!

yang paling penting. 
masa ber'pesbuk' or ber'tweet' dll
amat singkat untuk anda ok.?

FOKUS STUDY

#hadiahkan kejayaan buat mak dan ayah n i will ^_^

Friday, March 2, 2012

membeli belah..? then gaduh !

pakar psikologi menyifatkan bahawa
pasangan lelaki dan perempuan yang pergi 'shopping' bersama-sama
biasanya boleh melakukan aktiviti tersebut dalam masa 72minit sahaja
sebelum mereka mula bergaduh dan masa itu, 
lelaki boleh dikatakan sudah puas 'shopping' dan sedangkan
perempuan masih lagi berupaya untuk meneruskan aktiviti tersebut 
selama 28minit sebelum mersa letih...


rite.???


#and, i think so !!
There was an error in this gadget