Sunday, August 12, 2012

23 Ramadhan

tetiba bangun pagi tadi terasa m0od nak RAYA datang
semangat nak raya tu datang terus buat aku rasa nak bangun ..hehe (ayat tak leh blaa...)
lepas mandi terus kemas2 apa yang patut
basuh baju, kemas bilik, cuci kipas, kacau orang tido, tengok orang basuh kereta..huhu..


then try lagi WEDGES yang baru beli malam tadi untuk raya ni...
heeee excited :D

warna terqouise+coklat
harga mesti dirahsiakan
nanti kalau mum or sis tanya, mesti cakap 
"murah aje sebab ada less..rugi kalau tak beli"
heeee :D


tema raya tahun ni biru 
mesti menjadi punya satu keluarga biru, jangan haru biru sudah 
lepas tu boleh snap..snap gambar satu family
tak sabar nak balik kampung jumpa mum n daddy 
i miss u  damm much :D




^.^harap2 duit raya tahun ni banyak

Wednesday, August 8, 2012

DIA Maha mengetahui


Saat hati berkata " INGIN ",
 namun ALLAH SWT berkata " TUNGGU ".
Saat AIR MATA harus menitis, 
namun ALLAH SWT berkata " TERSENYUMLAH ".
Saat segalanya terasa " MEMBOSANKAN ", 
namun ALLAH SWT berkata " TERUSLAH MELANGKAH ".
kita merancang
ALLAH SWT juga merancang..
tetapi perancangan ALLAH SWT JAUHHHH lebih baik..


^.^ i l0ve Allah swt 

There was an error in this gadget