Sunday, November 17, 2013

My SoulMate

dia soulmate ku..
sekarang sudah pun bulan november 2013, begitu cepat masa berlalu.. aku dengan dia sudah almost 3years lebih..
okey, hari ni 17hb.. tepat  jam 12am nanti bufday my soulmate.. aku harap dapat sambut dengan dia tapi apakan daya, masa tak mengizinkan.. after beberapa hari selepas tu, bufday aku pulak.. nak sambut dengan awakkkk..
mesti malam ni dia tak dapat layan aku kan.. kawan-kawan dia dah sibuk nak buat macam 'suprise'.. aku? xpe, just wish kot hp.. haa, kot wechat then hold untuk nyanyi
 



hepy birthday to u, 
happy birthday to u, 
happy birthday to safwan, 
happy birthday to u!!

awak happy, saya lagi happy :D


Doa sy untuk birthday awk kali ni..
+semoga berjaya di dunia dan di akhirat
+semoga awak panjang umur dan dimurahkan rezeki
+semoga bisnes awk dan kerjaya awk success
+semoga awk dapat menempuhi liku-liku hidup dan cabaran dalam kehidupan awak dengan baikk.. anggap ia adalah salah satu  batu loncatan untuk awk ye..

 
p/s: "May Allah swt bless u always sayang"

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget