Friday, March 23, 2012

tamat tahun 2 di uthm

maka dengan ini
tamat lah sem 4
huhu
sem depan jadi trully senior..HAHA.
dah tahun 3
tapi sebelum masuk tahun 3, pergi LI dulu for 2 month dekat
 TNB terengganu ngeee :D 
xleh jumpa dah scandle kat sini

0key....
sekarang dah packing baju, dah basuh motor, dah mandi (wangi)
tempat LI pun dah settle...lega rasanya.
1 satu masalah besar pun dah selesai semalam
Alhamdullillah..syukur kepada Mu Ya Allah swt
sekarang juz tunggu result keluar..
harap pointer sem ni dapat naik dengan mendadak
...aminnn
nak tunjuk kat mak n ayah
sem lepas teruk jatuh gedebuk..gedebuk..
..s0b..sob...

hope sem ni boleh cover balik result yang teruk sem lepas





#xsabar nak balik kampung :D

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget