Thursday, September 29, 2011

1st aniversary kami

bermula daripada berkawan dr zaman sekolah..dan apabila masing2 da pergi belajar jauh, baru timbul rasa sayang...hampir setahun lebih la jugak kawan..org dulu2 ckp, kalau nk berkasih..berkawan lar dulu dan itu lah yang di hadapi oleh kami berdua.. dan pada tanggal 26/09/2010 lah aku couple..hehe...dan kami c0uple hingga lar kesaat ini.dan dia insan yang paling lama boleh tahan dengan perangai aku yang kadang2 ntah pape..m0od yang sentiasa berubah-ubah.thanks safwan..mmg seorg yang penyabar tahap gaban da.hehe..thanks a l0t sayang.macam2 karenah aku dia hadapi.dan aku pun xpernah nak halang hobi n apa yang dia suka buat.s0, xde lar nk gaduh2 kn..org ckp hubungan tu akan jadi lebih lama kalau masing2 saling memahami antara satu sama lain..i l0ve u !...kini aku dan dia sudah have a 1st aniversary in my relationship....alhamdullillah masih lg kekal n aku harap kekal untuk selama-lamanya :)aku sayang hubungan kiteorg..syg cgt2..tp kdg2 xtau nk tunjuk rasa sayang tu..kadang2 hari2 kiteorg gaduh wlaupn hal kecik...xcmpaii satu hari 0r 1 jam..msti ok balik.tu yang aku suka..tp aniversary ni, xde pape yang best pun...tp h0pe hubungan kami kekal...aku sayang dia :)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget