Friday, February 3, 2012

kewangan di hujung SEM

sudah menjadi kebiasaan seperti sebelum-sebelum ini, kering di hujung2 sem..
tetapi sedikit berbeza sedikit untuk sem ini bc0z hasil PT for this sem xnampak kemana hasilnya...
tidak seperti sebelum ini, melabur ke sesuatu benda yang nampak lagi terang...
and orang cakap belanja ke jalan yang benar :D
keje xsampai satu bulan dah berhenti,
 yelar tak boleh nak keje kuat-kuat... 
aku student..
mana nak belajar lagi, nak kerja lagi..
sekarang  fokus study je 100%..
susah sorang2 pun tak pe...
asalkan xnak mummy risau. ngeee :D
dah nazak macam ni, boleh lar aku diet.hahaha...
dan semalam aku timbang berat, 50kg adalah berat  utk kali ini..haha,turun 2kg.. yesss!! target turunkan lagi 4kg...
dah beberapa hari xsentuh nasi, semoga lemak2 yang berlebihan akan berkurang..hahaha:D 
yelar,budak jenis suka makan, walaupun xlapar..
dah kalau xmakan berganda2 lah lapar aku.aduhaiii sadis nya...
gaji lambat lagiii, nak shopping!!!






#rasa nak makan semua makanan yang sedap !

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget