Tuesday, March 6, 2012

6 pack

haa 6 pack..?
korang tau tak apa itu 'six pack' 
haha..
maybe ada yang belum tau
six pack ni ada kat badan lelaki aje..hehe
ntah2 ada jugak guys yang kat luar sana tak tau apa itu 
'six pack' kan...
alaa yang dekat perut yang berketul-ketul tu
penah tengok x.? hehe
search google image n tengok yaww
emm okey, cukup merepek
straight to da point k
.

.

.

.

.

.

.
actually 6 pack tu ada faedah buat kaum adam,
bukan sahaja bagi nampak macho, gagah perkasa (cehh wahh)
hahaha
dan tahukah kamu yang 'six pack' 
haa ni lar korang 'six pack'
adalah salah satu petanda sihat nya seseorang lelaki 
ini kerana, 
ia mewakili setiap usus di badan manusia
dan bagi mereka yang tidak mempunyai 'six pack' 
jangka hayat nya lebih penddek berbanding mereka yang memiliki 
'six pack' 



#actually pasal ini telah pun dikaji.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget